Buijs Best Foods is een Nederlands familiebedrijf en uw wereldwijde partner met passie en ervaring in voedingsmiddelen. Met ons team hebben we meer dan 30 jaar internationale ervaring en beleveren wij de belangrijkste Europese retailers met zowel merkartikelen als private labels. Onze producten zijn afkomstig uit vanuit de hele wereld.

Onze producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Al onze leveranciers zijn minimaal IFS/BRC gecertificeerd. Buijs Best Foods is IFS Broker gecertificeerd (download) en aangesloten bij GS1.

30+

Jaar aan internationale ervaring in ons bedrijf

±100

Producten in ons portfolio

Onze merken en categoriën


"QUALITY FROM CAMBRIDGE"

Met het merk Chivers brengen wij de authentieke Engelse kwaliteitsbeleving in een traditionele premium pot. Binnen de Chivers range bieden wij diverse smaken aan welke met toewijding zijn gemaakt en bovendien vrij zijn van kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Lees meer

"BETTER FRUIT, BETTER MOOD”

Waarom zou het eten van een snack ongezond moeten zijn? Met het merk Junes bieden wij een range van duurzame, hoogwaardige en gezonde snacks met een interessante achtergrond in een unieke verpakking.

Lees meer

KOELEMAN

Wij zijn er trots op dat we exclusieve distributeur zijn voor het typisch Nederlandse merk Koeleman.

Lees meer

"DON’T SAY VINEGAR, SAY SARSON’S"

Wij zijn er trots op dat we voor Nederland de exclusieve distributeur zijn van het typisch Engelse merk Sarsons. Sarsons is het grootste merk voor azijnspecialiteiten in Engeland wat uniek is daar Sarsons alleen actief is in de malt en azijnspecialiteiten. De bekendste variëteit binnen de Sarsons range is de Worcestersauce welke voornamelijk wordt gebruikt voor steak tartare, het maken van sauzen en cocktails.

Lees meer

TAILOR MADE PRODUCTEN

Wij zijn er trots op om leverancier te zijn van private en fancy label ontbijtgranen, augurken, sauzen en conserven bij belangrijke Europese retailers. Wij bieden onze klanten en leveranciers de volledige service, netwerk en advies voor hun fancy en huismerkproducten en geven advies over de bijbehorende kwaliteit- en recepturen.

Lees meer